Haemme toimitussihteeriä

Hanaa! on 15 kertaa vuodessa ilmestyvä kotimaiseen autourheiluun erikoistunut lehti. Etsimme toimitussihteeriä Sipoossa, Etelä-Paippisten kylässä, sijaitsevaan toimitukseemme. Pääasiallinen tehtäväsi on ideoida ja suunnitella sekä toteuttaa lehteen sisältöä yhdessä päätoimittajan ja avustajiemme kanssa. Vastaat myös taittoyhteyksistä sekä sähköisten medioiden sisällöstä ja toimittamisesta.

Vahvuuksiasi on huolellisuus ja täsmällinen kirjoittaminen, ja saat myös heikommasta tekstistä puristettua olennaisimman irti. Et vierasta autourheilua, vaan ala on sinulle jo ennestään jossain määrin tuttu. Kykenet itsenäiseen, määrätietoiseen työskentelyyn ja haluat oppia uutta äärettömän mielenkiintoisella alalla.

Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista lehtien toimittamisesta, saatat vaihtoehtoisesti omata vankkaa kokemusta myös muun viestinnän parista. Tärkeintä on kuitenkin hyvä ote työntekoon ja pelkäämätön asenne uusien aihepiirien kohdalla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, värikkään työympäristön sekä asiallisen palkan. Hakemus palkkatoivomuksineen on toimitettava 13.6.2019 mennessä osoitteeseen info@hanaa.fi.

Lisätiedot: Risto Laine, risto.laine@hanaa.fi tai 0400 969550