Hanaa-median verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

1. Yleiset ehdot

Hanaa-lehden verkkokauppa on My Two Cents Oy:n, Y-tunnus: 3384006-5, Haikanvuori 4, 33960 Pirkkala (jäljempänä ”Hanaa-media”), markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Hanaa-median ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Hanaa-medialla on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa Hanaa-median kotisivuilta.

Hanaa-media ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Hanaa-median vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Hanaa-media on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

2. Asiakas ja tietosuoja

Hanaa-media toivottaa tervetulleeksi kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Hanaa-median välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai –numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Hanaa-median tietosuojalauseke on luettavissa täällä.

3. Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja toimituskustannukset postilla.

4. Toimittaminen

Tuotteet toimitetaan kirjepostina.

Tilaukset pyritään käsittelemään heti. Korttimaksulla maksetut tuotteet pyritään lähettämään seuraavana arkipäivänä.

5. Maksaminen

Maksutapoina hyväksytään korttimaksut.

Huomioithan, että korttimaksulla maksetut tilaukset pyritään lähettämään seuraavana arkipäivänä.

6. Yhteystiedot

My Two Cents Oy (3384006-5)
Haikanvuori 4
33960 Pirkkala
puh. 0400 245459
info@hanaa.fi

Scroll to Top