Mikä on Hanaa-lehti?

Hanaa-lehti on kotimaiseen autourheiluun erikoistunut lehti. Olemme paikalla, kun tapahtuu ja kirjoitamme pintaa syvemmältä lajiin liittyvistä aiheista ja ilmiöistä. Lehdessä käsiteltävät autourheilulajit ovat ralli, rallisprint, rallicross, rata-ajo, jokamiehenluokka, karting, crosskart ja autosuunnistus.

Lehden ykkösaiheita ovat autourheilijat, autourheilu ja kisaraportit, näin on ollut jo vuodesta jo vuodesta 1992

Seuraamme aktiivisesti kilpailuja yli liittorajojen. Autourheilulle omistautuneiden toimittajiemme laatimat kisaraportit yhdessä vauhdikkaiden ja laadukkaiden kuvien kanssa tuovat kisan tuntua missä ikinä lehteä luetkaan.

Pidämme silmät ja korvat auki lajin parissa toimiessamme ja kirjoitamme uutisia, artikkeleita ja kolumneja autourheilukansaa puhuttavista aiheista.

Uutisoimme muun muassa tietoa alaan liittyvästä päätöksenteosta, kerromme mielenkiintoisia tarinoita lajin parissa tutuiksi tulleista henkilöistä ja paneudumme perusteellisesti kaikkien huulilla oleviin ajankohtaisiin aiheisiin.

Haluamme helpottaa autourheilijoiden arkea.

Listaamme sivuillemme kätevästi yhteen paikkaan kaikkien kattojärjestöjen alaiset tulossa olevat kilpailut ja kerromme kilpailijoille ja katsojille oleellisia ennakkotietoja kisoista. Kisojen jälkeen kokoamme eri tulospalveluista kilpailujen tulokset, jotta viimeisimpien kisojen tulokset on helppo katsoa yhdellä vilkaisulla.

Tilaa sinäkin Hanaa! Ja tiedät, mitä kotimaisessa autourheilussa tapahtuu.

Scroll to Top