Hanaa-lehti on suomalaiseen autourheiluun erikoistunut lehti. Olemme paikalla, kun autourheilun parissa tapahtuu ja kirjoitamme pintaa syvemmältä lajiin liittyvistä aiheista ja ilmiöistä. Lehdessä käsiteltävät autourheilulajit ovat ralli, rallisprint, rallicross, rata-ajo, jokamiehenluokka, karting, crosskart ja autosuunnistus.

Jo vuodesta 1992 lähtien lehden keskiössä ovat olleet autourheilukisat ja niistä tehdyt kisaraportit. 

Seuraamme aktiivisesti kilpailuja yli liittorajojen. Autourheilulle omistautuneiden toimittajiemme laatimat kisaraportit yhdessä vauhdikkaiden tilannekuvien kanssa tuovat kisan tuntua missä ikinä lehteä luetkaan.

Pidämme silmät ja korvat auki lajin parissa toimiessamme ja kirjoitamme uutisia, artikkeleita ja kolumneja autourheilukansaa puhuttavista aiheista.

Uutisoimme muun muassa ennakkotietoja alaan liittyvästä päätöksenteosta, kerromme mielenkiintoisia tarinoita alan parissa tutuiksi tulleista henkilöistä ja paneudumme perusteellisesti kaikkien huulilla oleviin ajankohtaisiin aiheisiin.

Teemme myös oman osamme helpottaaksemme autourheilijoiden arkea.

Listaamme kätevästi yhteen paikkaan kaikkien kattojärjestöjen alaiset tulevat kilpailut ja kerromme kilpailijoille ja katsojille oleellisia ennakkotietoja kisoista. Kisojen jälkeen taas kokoamme eri tulospalveluista kilpailujen tulokset, jotta viimeaikaisten kisojen tulokset on helppo katsoa yhdellä vilkaisulla.

Miksi tilata Hanaa-lehti?

Lehden uutiset, artikkelit ja kisaraportit on suunniteltu aktiivisesti autourheilua seuraaville

Näet tulevat kilpailut ja kilpailujen tulokset kätevästi yhdessä paikassa

Lehden tilaajana pääset digiarkistoon, josta löytyy kaikki lehdet numerosta 2/2010 lähtien

Tilaa Hanaa-lehti nyt ja saat 8.12. ensimmäisen lehden!

Scroll to Top