Mikä on Hanaa-lehti?

Hanaa-lehti on 15 kertaa vuodessa ilmestyvä suomalaiseen autourheiluun erikoistunut tabloid-lehti. Olemme paikalla, kun autourheilun parissa tapahtuu ja kirjoitamme pintaa syvemmältä lajiin liittyvistä aiheista ja ilmiöistä. Lehdessä käsiteltävät autourheilulajit ovat ralli, rallisprint, rallicross, rata-ajo, jokamiehenluokka, karting, crosskart ja autosuunnistus.

Jo vuodesta 1992 lähtien lehden keskiössä ovat olleet autourheilukisat ja niistä tehdyt kisaraportit. Seuraamme aktiivisesti kilpailuja yli liittorajojen. Autourheilulle omistautuneiden toimittajiemme laatimat kisaraportit yhdessä vauhdikkaiden tilannekuvien kanssa tuovat kisan tuntua missä ikinä lehteä luetkaan.

Pidämme silmät ja korvat auki lajin parissa toimiessamme ja kirjoitamme uutisia, artikkeleita ja kolumneja autourheilukansaa puhuttavista aiheista. Uutisoimme muun muassa ennakkotietoja alaan liittyvästä päätöksenteosta, kerromme mielenkiintoisia tarinoita alan parissa tutuiksi tulleista henkilöistä ja paneudumme perusteellisesti kaikkien huulilla oleviin ajankohtaisiin aiheisiin.

Teemme myös oman osamme helpottaaksemme autourheilijoiden arkea. Listaamme kätevästi yhteen paikkaan molempien kattojärjestöjen alaiset tulevat kilpailut ja kerromme kilpailijoille ja katsojille oleellisia ennakkotietoja kisoista. Kisojen jälkeen taas kokoamme eri tulospalveluista kilpailujen tulokset, jotta viimeaikaisten kisojen tulokset on helppo katsoa yhdellä vilkaisulla.

Hanaa-lehden irtonumeron voit ostaa seuraavasti:

Kotiin kannettuna verkkokaupastamme

Digitaalisena Lehtiluukusta


Tilaa irtonumero kotiisi verkkokaupasta


Osta irtonumero diginä

Scroll to Top